Display Image Change

Help With Yazak, How do I do such and such in Yazak

Moderators: angel_witha_devilishgrin, christi.dove, carols_a_yazak_user, azwench

Post Reply
User avatar
1973sOuThBrOnX
Posts: 65
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:29 pm

Display Image Change

Post by 1973sOuThBrOnX » Sun Jan 01, 2012 7:35 pm

NEED TO GET CRUMB!


HTTP/1.1 200 OK
Date: Sun, 01 Jan 2012 19:28:06 GMT
P3P: policyref="http://info.yahoo.com/w3c/p3p.xml", CP="CAO DSP COR CUR ADM DEV TAI PSA PSD IVAi IVDi CONi TELo OTPi OUR DELi SAMi OTRi UNRi PUBi IND PHY ONL UNI PUR FIN COM NAV INT DEM CNT STA POL HEA PRE LOC GOV"
cache-control: public,must-revalidate
content-length: 23
content-type: application/json;charset=utf-8
Vary: Accept-Encoding
Connection: close

419
WHAT DOES THIS MEAN? PICTURE DOESN'T SEEM TO UPLOAD WHY?

HELP HELP HELP!!!

User avatar
Yazak
Site Admin
Posts: 656
Joined: Thu Jan 22, 2004 11:02 pm
Location: uk
Contact:

Re: Display Image Change

Post by Yazak » Sat Apr 28, 2012 10:44 pm

means if you have AVG or other anti virus program it blocking it
you need to dis-enable the Resident shield to use it

on AVG goto Tools Advanced Settings

on there Anti-Virus then Resident shield un-check it

User avatar
1973sOuThBrOnX
Posts: 65
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:29 pm

Re: Display Image Change

Post by 1973sOuThBrOnX » Sat May 05, 2012 11:02 pm

Thanks Yazak that worked. :D :D

User avatar
1973sOuThBrOnX
Posts: 65
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:29 pm

Re: Display Image Change

Post by 1973sOuThBrOnX » Sun Jun 10, 2012 5:27 pm

Ok. Now I am trying to "Display Image Change" and i am getting this. HELP! :D :D


HTTP/1.1 403 Forbidden
Date: Sun, 10 Jun 2012 17:17:16 GMT
P3P: policyref="http://info.yahoo.com/w3c/p3p.xml", CP="CAO DSP COR CUR ADM DEV TAI PSA PSD IVAi IVDi CONi TELo OTPi OUR DELi SAMi OTRi UNRi PUBi IND PHY ONL UNI PUR FIN COM NAV INT DEM CNT STA POL HEA PRE LOC GOV"
cache-control: public,must-revalidate
content-length: 64
content-type: application/json;charset=utf-8
Vary: Accept-Encoding
Connection: close

{"errCode":1003,"errDetail":"cookie or crumb validation failed"} 490

User avatar
1973sOuThBrOnX
Posts: 65
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:29 pm

Re: Display Image Change

Post by 1973sOuThBrOnX » Tue Aug 14, 2012 12:36 am

Pics not uploading again. I am using AVAST ANTI-VIRUS and all shields are off and still pics don't upload. I am geting the crumb but then i get this when i click Up Load Picture I get this >>> "HTTP/1.1 500 Internal Server Error
Date: Tue, 14 Aug 2012 00:25:18 GMT
P3P: policyref="http://info.yahoo.com/w3c/p3p.xml", CP="CAO DSP COR CUR ADM DEV TAI PSA PSD IVAi IVDi CONi TELo OTPi OUR DELi SAMi OTRi UNRi PUBi IND PHY ONL UNI PUR FIN COM NAV INT DEM CNT STA POL HEA PRE LOC GOV"
cache-control: public,must-revalidate
Connection: close
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type:

0

398"

Help please. Thanks. :)

User avatar
Yazak
Site Admin
Posts: 656
Joined: Thu Jan 22, 2004 11:02 pm
Location: uk
Contact:

Re: Display Image Change

Post by Yazak » Sun Sep 30, 2012 6:42 pm

If you have AVG 2013

Image

Image
See a message at top of Display Image Change window ... "NOCrumb AntiVirus Blocked Content! Need to Dis-enable"

Its the Web Browser Protection that's stops the Display Image Change working by blocking the contents so it cant get the Crumb cookie :shock:

Image

Turn it off by changing it to DISABLED as above picture shows

Image

Or you could add it to Exceptions......but i failed to get it to work....Note only newer versions of Yazak v8.97.03 or higher tell you if it being blocked

Tumble
Posts: 67
Joined: Mon Oct 01, 2007 6:02 am

Re: Display Image Change

Post by Tumble » Sat Oct 06, 2012 1:58 am

Yazak
is there a certain ocx or dll etc file that is tied to getting a crumb
to upload/change display pic?
Microsoft Security Essentials does not block this process i know avast an few others do, an excluding yazak is not always the answer
you have to disable web shield or deactivate every thing for just a short time period which really does not hurt any thing,
just a pain

User avatar
Yazak
Site Admin
Posts: 656
Joined: Thu Jan 22, 2004 11:02 pm
Location: uk
Contact:

Re: Display Image Change

Post by Yazak » Sun Oct 07, 2012 1:50 am

yazak don't use any DLL's to get the Crumb it just a simple /GET request
AVG is blocking the Content....ie the Crumb cookie part

bcbola2
Posts: 2
Joined: Mon Oct 02, 2006 5:26 pm
Location: pa.

Re: Display Image Change

Post by bcbola2 » Tue Oct 23, 2012 3:16 pm

I too am having problems with display pic. I am using microsoft security essentials. Help please.

Tumble
Posts: 67
Joined: Mon Oct 01, 2007 6:02 am

Re: Display Image Change

Post by Tumble » Tue Oct 23, 2012 4:33 pm

bcbola2 wrote:I too am having problems with display pic. I am using microsoft security essentials. Help please.
have you tried different protocols?
did you try exclude yazak in msi?
do you get a crumb code when you open the display pic up load?
is the size of pic your trying to up load the right size or format?
did you try loggin into your acc then upload pic?

User avatar
1973sOuThBrOnX
Posts: 65
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:29 pm

Re: Display Image Change

Post by 1973sOuThBrOnX » Tue Oct 23, 2012 11:57 pm

Upload Display Image not working again. Getting "HTTP/1.1 403 Forbidden" error. Was working before the latest update. Not sure if update had something to do with it.

User avatar
1973sOuThBrOnX
Posts: 65
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:29 pm

Re: Display Image Change

Post by 1973sOuThBrOnX » Wed Oct 24, 2012 12:06 am

With regards to my last post it was because i was using a demobroadband.com screen name. I switch to a regular yahoo.com name and Display Image Change now works. Thanks Yazak.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests